Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

CGM tippek

A hajmosás napja akkor válik igazán izgalmassá, amikor arról kell döntened, milyen sampont használj és bár egyszerűnek tűnik a döntés, mégis sok múlhat azon, hogy a fejbőrödnek megfelelő terméket használod vagy sem, hiszen a fejbőröd tisztasága és épsége jelentős mértékben befolyásolja a végeredményként kapott frizurát.

Ha választanod kellene a volumen vagy a definíció között, mit választanál? Ez az egymillió dolláros kérdés. A definíciót választanád? Imádod ahogy a tincseid egyenként kunkorodnak és jól körülhatárolt szabályos kis kunkorok formájában sorakoznak a fejeden?
Van néhány módszer, amivel segíthetsz elérni a fürtjeid és hullámaid maximális definícióját. Miért ne próbálnád ki hát, az alábbi 7 tippet!

Amikor idén nyáron bekened magad naptejjel, ne feledkezz meg a fürtjeid védelméről sem. Hogy miért? A bőrrel ellentétben a haj nem válik vörössé és fájdalmassá, ha túlzásba viszed a napozást, ezért a hajon nehezebb mérni az UV-károsodást. Az UV-hatás azonban megfosztja a hajat erejétől és rugalmasságától, valamint fotooxidációt okozhat, ami mind a természetes, mind a színezett hajban elszíneződést és fakulást vált ki. A haj nem ég le a napon, de kifakul. Különösen a festett haj esetében jelent ez gondot, mivel sok pénzt költesz a hajfestésre, amit aztán a megfelelő védelem hiányában a napsugárzás tönkretesz.

A tincsek kinyúlása egy nagyon gyakori probléma azok esetében, akik vékonyabb hajjal, lazább göndörséggel vagy lágy hullámokkal rendelkeznek. Ebben a cikkben a leggyakoribb okokat és a probléma kiküszöbölésére irányuló megoldási javaslatainkat olvashatod el.

Ha finom, hullámos hajról van szó, kényes határvonalon kell járnunk a száraz és a zsíros, elnehezített hajszálak között.
Nincs egyetlen varázslatos megoldás minden hajkoronára, ezért néha pár extra lépést kell tennünk, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes mélykondicionálót, ami működik. Minden arról szól, hogy az egyedi fürtjeidnek és az életmódodnak megfelelő mennyiségű tápláló összetevőket találd meg.
Megkérdeztük egy tapasztalt, vékony szálú, hullámos hajú vásárlónkat saját tapasztalatairól a témában.

A normál kondicionálóval ellentétben a leave-in kondicionáló a hajban marad, nem kell kiöblíteni. Nevezhetjük öblítés nélküli kondicionálónak is. Különböző formákban kapható a sprayktől kezdve a krémeken át a vajakig - így a preferenciáidnak megfelelően választhatsz. Arra tervezték, hogy a hajnak a szükséges ápolást és nedvességet biztosítsa napokon át. Segít kibontani a gubancokat is, és hosszantartó védelmet nyújt a tincseidnek.

Szerencsére a zselé viszonylag könnyen használható termék, különösen, ha megtaláltad a hajad igényeinek megfelelő formulát. Attól függően, hogy hogyan használod, a kívánt eredményhez igazíthatod a termék felviteli technikáját.

Ha már ismered az alap zselé típusokat, de találkozol néha furcsa, számodra ismeretlen zselé fajtákkal, akkor a mai cikkünk neked szól.
Bizonyos hajtípusok sokkal jobban kedvelik azokat a habosított vagy 2 az 1-ben zselé fajtákat amelyek picit eltérőek a hagyományos zselékhez képest.
Nézzük meg milyen "egyéb zselé" fajták lézertnek amelyek szintén segíthetnek a hajad szépségének megőrzésében.

Gyakori tévhit, hogy a hajzselé olyasvalami, amitől a fürtök kemény, ropogós, száraz vagy zsíros kinézetűek lesznek, de a zselé fejlesztés hosszú utat járt be az évek során, és használatának számos előnye van. A zselé az egyik legsokoldalúbb hajformázó termék a göndör haj számára, és javítja, valamint tartóssá teszi a fürtjeid megjelenését.

Tényleg elengedhetetlen a kiegyensúlyozott rutin melyben a fehérje tartalmú és hidratáló ápolók is jelen vannak? A vélemények megoszlanak - egyesek mellette érvelnek, míg mások megkérdőjelezik a szükségességét.
A hidratálás-protein egyensúly a hajápolásban a megfelelő nedvesség fenntartása (hidratálás) és a hajszál szerkezeti integritásának (protein) megőrzése közötti kényes egyensúlyra utal, biztosítva a haj optimális egészségét és szép megjelenését.
Ez a bonyolult kapcsolat egy elegáns tánchoz hasonlítható. A túlzott hidratálás petyhüdtté és élettelenné teheti a fürtöket, míg a túlzott mennyiségű protein merev és rugalmatlan hajat eredményezhet, amely messze van az optimális formázáshoz szükséges rugalmasságtól.

Nézzük meg ezt a problémát kicsit mélyebben!

A hőmérséklet emelkedésével búcsút inthetünk a télnek, és tárt karokkal üdvözölhetjük a tavaszt! Ez a megújulás évszaka remek alkalom arra, hogy felélénkítsd hajápolási rutinodat!
A tavasz az ideális időszak arra, hogy frissítsd göndör hajápolási rutinodat, és felkészülj a melegebb időjárásra. Itt a lehetőség, hogy búcsút mondj a nehéz téli termékeknek, amelyek elnehezíthetik a fürtjeidet, és helyette inkább a könnyű termékekre koncentrálj!

Mindkét hajápolási terméket a göndör haj speciális igényeinek megfelelően fejlesztették ki.

Számos tényező játszik szerepet azonban annak eldöntésében, hogy melyiket használd beleértve, hogy mennyire dús a hajad, mennyire vastagak a hajszálaid, mennyire göndör a hajad és milyen porozitású.

Biztos te is észrevetted, hogy rengeteg kondicionáló van a piacon, de lehet, hogy nem tudod, milyen különbségek vannak köztük és melyik miért tesz jót a hajadnak? Léteznek tisztító kondicionálók, mélykondicionálók, benthagyható kondicionálók és kiöblítendő kondicionálók. Akár kezdő, akár gyakorlott hajápoló vagy, a megfelelő kondicionáló megtalálása hatalmas feladat lehet, ha rengeteg lehetőség áll rendelkezésére. Vessünk egy pillantást a különböző típusú kondicionálókra, és nézzük meg használatukat, valamint az egyes kondicionálók előnyeit.

Persze, hogy imádunk a tengerben, vagy óceánban úszni nyáron...de vajon a göndör hajunk is hálás érte?
Egyesek esküsznek rá, hogy a hajuk semmilyen hajformázótól nem lesz olyan szép, mint a természetes sós víztől, míg mások éppen az ellenkezőjére panaszkodnak.
Hogy miért van ez? Nos, a tengervíz hatása nagyban függ a hajtípusodtól és a hajszálaid aktuális állapotától.

A CGM kezdetén lehet, hogy még elképzelhetetlen számodra, hogy kezeidet fésű helyett használd, de hidd el, hogy nagyon jó eredményeket érhetsz el, ha elsajátítod a különböző kéztartási és göndör hajápolási technikákat. Sok esetben a helyes technika a kulcs egy szép göndör vagy hullámos hajformázáshoz. Íme néhány a legismertebbek közül.

A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat és számos buktatóval kell szembenézned már a legelején. Vannak azonban olyan hibák, amelyeket a legtöbb göndör vagy hullámos hajú elkövet amikor elkezdi a CGM szerinti hajápolást. Ebben a bejegyzésben ahhoz próbálunk segítséget nyújtani, hogy ha lehet, akkor téged megóvjunk ezektől :)

A hamvasító (lila) sampon egy tonizáló sampon, amelyet kifejezetten szőke hajra, ősz hajra és szőkített hajra terveztek. Zúzott ibolya pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a rezes és sárga tónusokat.

Hamarosan beköszönt az év legmelegebb évszaka ami ugyanolyan szélsőséges mint a tél, csak éppen a skála ellenkező felén helyezkedik el a hőmérsékleti mutató. Míg télen a nagyon alacsony hőmérséklet és a deres reggelek erősen szöszössé tehetik a hajadat, addig a nyár forró napsugarai, kiszívják a nedvességet a hajszálakból. Éppen ezért a nyári melegre fel kell készíteni a hajat és a megfelelő termékekkel kell védeni és ápolni a tincseket ahhoz, hogy a lehető legszebb formájukat mutassák.
Ebben a cikkben adunk néhány tippet a nyári hajápolási rutin kialakításához.

A testünk tudja, hogyan hozzon létre új bőrsejteket, és hogyan szabaduljon meg a régiektől a hámlásnak nevezett folyamat során. Néha azonban a szervezetnek szüksége van egy kis segítségre a biológiai takarítás eme részében. Ilyenkor jönnek jól a hámlasztó samponok.
Bár a göndör hajad valószínűleg sok figyelmet kap, boldog haj nem létezik egészséges fejbőr nélkül. Ha kihagyod a tisztítást, a hajhagymák eltömődhetnek, ami hajhulláshoz, ritkuláshoz és a hajszálak gyengüléséhez vezethet. A fejbőr tisztántartása az elhalt hámsejtektől és a felhalmozódott hajtermékektől kulcsfontosságú.

Sokan nem igazán ismerik fel a hullámos hajat így, ha a haj egyértelműen nem egyenes, akkor egyszerűen göndörnek nevezik.
Nézzük meg melyek a legjellemzőbb különbségek a két hajtípus között!

Bár sok göndör hajú ember küzd a túl nagy volumennel, mások éppen az ellenkező problémával szembesülnek. A vékony szálú göndör haj ápolása meglehetősen sok kihívást jelenthet. A túl sok termék - vagy a túl ragacsos vagy nehéz termékek - elnehezíthetik. Megfelelő termékek nélkül azonban a haj elveszítheti definiáltságát és szöszössé válhat.

Mire valók a kötéshelyreállítók?

A hajkötések alkotják a haj szerkezetét és textúráját. Ezek határozzák meg a hajszálak erősségét is, ezért fontos, hogy megfelelően ápold őket, és szükség esetén kezeld a sérüléseket.

Mi az a smasters módszer?
A Smasters-módszer elég egyszerű kiegészítője bármely göndör frizurarutinnak, és nem kell hozzá új termékeket vásárolnod, így akár most is kipróbálhatod! A módszer lényege az, hogy a formázó termék (jelen esetben: zselé) hozzáadása a hajadhoz, amikor az körülbelül ötven százalékban száraz, jobban elősegíti a göndörödést, mint amikor nedvesen alkalmazod.
Hogyan csináld?

Érdemes-e festetni, takarni, szem számára láthatatlanná tenni az ősz hajszálakat?
A válasz mindenki számára más és más. Vannak, akik szeretnék minél jobban eltakarni, míg mások egyáltalán nem próbálkoznak semmivel, elfogadják, hogy természetes hajszínük a kor előrehaladtával megváltozik. De van-e valamilyen extra igénye az ősz, hajnak, főleg akkor ha göndör? Ebben a bejegyzésünkben erre a kérdésre adunk választ.

Sokszor szembesülünk azzal, hogy göndör vagy hullámos hajú lányok hiába használnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a CGM szabályainak, mégsem érik el a vágyott eredményt.
Ennek egyik oka általában az, hogy a termék alaptulajdonságát hagyják figyelmen kívül, mégpedig azt, hogy az adott termék milyen célt szolgál leginkább és mennyire tudja kielégíteni a haj aktuális igényét.

Jó pár kérdés felmerül a göndör és hullámos haj ápolásával kapcsolatban. Ezek közül van néhány olyan, melyek visszatérő kérdések. Szeretnénk ha ezekre választ kapnátok, ezért ennek a sorozatnak az első részében azt a négy kérdést válaszoljuk meg, amelyeket leggyakrabban hallunk tőletek.

 

A co-wash vagy "kondicionáló mosás" jelentése: hajmosás egy kondicionálóval vagy egy speciálisan kifejlesztett termékkel, az úgynevezett "co-wash-sal/tisztító kondicionálóval". Bármilyen textúrával rendelkezők számára a co-wash általában jobb megoldás, mert tisztítja hajat, mégis hidratáltan tartja azt. A co-wash fő előnye a hagyományos samponnal szemben az, hogy a nem fosztja meg hajunkat a természetes olajoktól, nem szárítja ki a hajat így az kezelhetőbbé válik és kevésbé lesz szöszös.

 

Ha azért próbálsz ki új termékeket, mert a jelenlegiek nem felelnek meg az elvárásaidnak, akkor segítünk megelőzni a csalódást okozó vásárlásokat. Csak te tudod eldönteni, hogy melyik kezelés felel meg az igényeidnek, de mielőtt impulzus-vásárlásba kezdenél vagy véletlenszerű választás útján szereznél be valamit (vagy mert egy YouTuber azt mondta neked), tedd fel magadnak a következő pár kérdést:

Röviden: nem, egyáltalán nem számít. Általában többféle göndörség van mindenki hajában, nem egységesen göndör a hajkoronánkat alkotó fürt sereg. Van, hogy néhol picit jobban kunkorodik, máshol meg picit kevésbé. A CGM módszert használva a hajad még rengeteget fog változni.

A CGM egy betűszó, angolul Curly Girl Method, magyarul Göndör Haj Módszer, amely annyit takar, hogy a módszer alkalmazói nem használnak a hajápolási rutinjukban szulfát, szilikon, parabén, szárító alkohol, wax tartalmú termékeket.

 

Ha most kezded a CGM (Curly Girl Method) szerinti hajápolást vagy még csak gondolkodsz rajta, hogy szeretnél belevágni, az alábbiakban adunk pár tippet, hogy egyszerűbb legyen eligazodni, a weben található információ sokaságban.

Annak megfelelően, hogy milyen porozitású a hajunk (erről bővebben itt olvashatsz), különböző összetevőjű termékek használata javasolt, illetve hajápolási rutinunk összeállítása is fokozott odafigyelést igényel a termékösszetevők tekintetében.

A göndör haj ápolása, mint már láthattuk eléggé eltérő a hagyományos, sampon, balzsam, szárítás módszertől, mivel a göndör haj sokkal szárazabb és nehezebb a tápláló anyagokat bevinni, valamint bent tartani a hajban.

Az olajok alapvetően két csoportba sorolhatók: hajszálakat lezáró és hajszálakba behatoló olajok. Az alábbiakban felsorolt olajok a hajápolásban leggyakrabban használtak és összeszedtük neked, hogy melyik olaj használata milyen hatással van a hajra.

 


 

Mindannyian szeretnénk szöszmentes és göndör, élettel teli hajat. A nagyszerű haj ugyanis nagyban hozzájárul az önbizalmunkhoz. Néha azonban tökéletesen formázott fürtjeink már kora reggel elárulhatnak minket, különösen, ha az ágyból való kikászálódáskor formátlannak vagy petyhüdtnek tűnnek! Hát nem lenne varázslatos, ha nekünk, göndör hajúaknak minden egyes nap jó napunk lenne? A varázslatot félretéve, minden fürtös fej más és más. Ne bosszankodj, mert vannak kipróbált és bevált módszerek, amelyekkel felfrissítheted a fürtjeidet, és visszahozhatod a ruganyosságukat! Nézd meg az alábbiakban a kedvenc módjainkat a göndör haj felfrissítésére.

Ha alacsony porozitású a hajad, előfordulhat, hogy a hajápoló termékek ahelyett, hogy beszívódnának a hajad belsejébe, a hajad felületén maradnak. Például, ha olajat vagy hidratálót használsz a hajvégekre és azt látod, hogy fél órával később a termék még mindig a hajad felületén van. Még az is előfordulhat, hogy az ujjaidra tapad amikor a hajadhoz érsz. A hajad valószínűleg nagyon keveset, vagy egyáltalán nem szívott fel a termékből. Alacsony porozitású haj esetén a mosás és a szárítás tovább tarthat, mint azt várnád. Mivel a víz nehezen szívódik fel, előfordulhat, hogy nehezen tudja igazán nedvesíteni a hajadat, és a víz nehezen tud teljesen behatolni a hajadba. Aztán, ha már nedves a hajad, sokáig tarthat, amíg megszárad a levegőn. Még a hajszárító használata is tovább tarthat, mint másoknak, akiknek ugyanolyan hosszú és vastagszálú a hajuk, mint a tied.

A humektánsok olyan összetevők, amelyek a vízmolekulák, azaz a hidratáló összetevők vonzásával csökkentik a nedvességveszteséget. A hajra felvitt humektánsok magukhoz vonzzák a vizet, bármelyik forrásból is legyen az nagyobb - a légkörből vagy a hajból.

Magas harmatponton a humektánsok használata általában katasztrófa. A levegőben lévő összes vízgőzt a hajadba vonzod, ami aztán megduzzad, és elkezd szöszösödnii és gubancolódni.

A göndör haj számára rengeteg különböző természetes hajápolás és hajformázási rutin létezik. Talán a két legelterjedtebb és legelőnyösebb technika a LOC és a LOG módszerek.
Ezek az úgynevezett háromlépéses formázási módszerek, amely a nedvesség megtartását helyezik a középpontba, így a fürtök hidratáltak, definiáltak és szöszmentesek maradnak. Ha olyan rutint választottál, amely valóban működik a fürtjeid számára, akkor lehet, hogy már most is a LOC vagy LOG módszert követed, anélkül, hogy tudnád. Kíváncsi vagy? Íme, melyek ezek a módszerel és hogyan kell csinálni:

Nem szeretsz habot vagy zselét használni, mert kemény réteg képződik a hajadon, vizes hatást keltve szárítás után?

A hajhab egy nehezen behatárolható szépségápolási termék. Néhányan azt mondják, hogy a hajtőemelésre és a volumen növelésére használják, de nem erre való a volumennövelő spray? Mások a hosszabb tartás és a stílus védelme miatt esküsznek rá. Megint mások hallani sem akarnak róla, mert szerintük nem ad elég erős tartást. Nézzünk meg pár tulajdonságot és használati praktikát, amely segít eldönteni, hogy használni akarod-e a jövőben:

A nyári meleg, az erős napsütés és a strandok klóros vize sem kíméli a göndör fürtöket, ezért az alábbi tippek segítségével óvhatod meg a hajad a roncsolódástól...

Ugye veled is elő szokott fordulni, hogy már mindent IS a hajadra kentél, mégsem olyan a frizurád száradás után amilyenre vágytál? Keresgélsz a neten és rábukkansz a legtöbbet feszegetett témára mely szerint a protein-hidratálás egyensúly a kulcs a csodásan csillogó, fényes, rugalmas ápolt fürtökhöz. Felmerül a kérdés: most komoly, hogy valahogy proteint kell juttatni a hajamba? Tényleg kell az az én hajamnak? Honnan tudom, hogy tényleg szüksége van rá a hajamnak?

A száraz samponok visszatérése már néhány éve tart, és a termékkínálat is jelentősen bővült, a termékcsaládban számos eltérő terméket találhatsz, mint például a textúráló spray vagy a volumennövelő por, de felmerül a kérdés mi a különbség az egyes termékek között? Tehát a száraz sampon, ugyanaz, mint a textúráló spray? Jobb a por vagy a spray formátum? Mindegyik termékhez speciális technikát kell használni az alkalmazása során?

Nézzük meg picit részletesebben ezt a témát!

"Ha az összetevőlistában olyan szót találsz aminek a vége" cone", tedd le, az nem jó a hajadnak, tele van szilikonnal". Ilyen és ehhez hasonló „tanácsok” gyakoriak a hajápolási termékek szilikonjai, és különösen a sampon és balzsam tekintetében. A szilikon alapú összetevők rossz szerepet kaptak a hajápoló iparban, mondván károsak...

Az állítás: „minden szilikon felhalmozódást okoz” hamis. A pontosabb állítás az, hogy egyes szilikonok felhalmozódást okoznak, míg mások vízben oldódnak, és vannak, amelyek valójában elpárolognak. Minden a kémián múlik, és a legtöbb dolog a kémia esetében soha nem fekete -fehér.

Tényleg mennyi szilikon használata okoz felhalmozódást? Ha a szilikon egy kondicionáló 15. összetevője szemben az 5. összetevővel, akkor valóban felhalmozódást okoz?

Egyike a göndör lányok által legjobban gyűlölt jelenségnek. Sok minden okozhatja (pl. túlhidratálás vagy  termék felhalmozódás), de most inkább nézzük meg, hogyan lehet redukálni a mennyiségét, hiszen ez a legfontosabb.

Ha még csak most csöppentél a CGM világába és nem tudod milyen módszerekkel lehet kunkorodó fürtjeidet "motiválni", hogy szebben göndörödjenek vagy a hullámok lágyabban omoljanak a válladra, akkor adunk pár tippet, mivel érhetsz el gyorsabb eredményt.

Eldöntötted, hogy nincs többé hajvasaló, hajegyenesítés és küzdelem a hajad természetes megjelenése ellen? Szeretnéd ha a fürtjeid valódi pompájukban tündökölnének? Belevágtál a CGM-be és lecseréltél minden sampont, balzsamot, krémet, zselét amelyeket eddig használtál?
Akkor hajmosásról hajmosásra közelebb kerülsz a célodhoz, bár lehet, hogy most még nem ezt érzed...és a célhoz vezető út, bizony elég rögös és hosszú lehet.

Most, hogy már ismered a jeleit annak, hogy a hajad átalakulóban van, íme néhány dolog, ami segíthet abban, hogy könnyebben túléld az átmenetet.

Szél, eső vagy napfény, azt szeretnéd, hogy hullámaid/fürtjeid a lehető legjobban nézzenek ki, de a különböző időjárási körülmények hatással lehetnek a hajadra, különösen a páratartalom.
Folyamatosan szemmel tartod az időjárást, mert attól félsz, hogy tönkreteszi természetes hullámaidat vagy göndör fürtjeidet? Ha megismered, hogyan változik a hajad az időjárás függvényében, apró változtatásokat eszközölhetsz hajápolási rutinodban, hogy hajad továbbra is a legjobb formáját hozza.

Bizony! Hiszed vagy sem, bizonyos hajhabokat nyugodtan használhatsz száraz hajra is. Hogy melyek ezek, azokról is mindjárt szót ejtünk. Vizes/nedves hajra akkor érdemes habot felvinni, ha sokáig meg akarod tartani a frizurádat hajmosás után, vagy ha nagyon finom, vékonyszálú a hajad, és definiált fürtöket szeretnél.

Előfordult már, hogy új termékkombinációt próbáltál ki, és nem volt jó az eredmény? Talán a hajadból fehér pelyhek hullottak, ragacsos volt, vagy elnehezült? Egyes termékek egyszerűen nem kompatibilisek az összetevőik miatt, és mivel mi nem vagyunk tudósok vagy vegyészek, nem tudjuk megmondani, hogy melyek azok, amelyek jól kombinálhatóak lesznek egymással. 

Bár a magyar nyelvben sajnos nincs különbség hajhab és hajhab között, az angol nyelv megkülönbözteti a különböző habokat állaguk szerint. Nézzük meg, mi a különbség köztük és melyiket, hogyan jó használni.

A göndör hajápolási termékek piaca nagy...nagyon nagy. Választhatsz az otthon elkészíthető hajápolási termékek (pl. lenmagzselé, rizsviz, almaecetes öblítő), a drogériákban beszerezhető hajápolók és az általában csak online beszerezhető termékek közül. Mindhárom kategóriának vannak előnyei és hátrányai. Ebben a cikkben, ezeket gyűjtöttük össze neked.

Mi okozhatja azokat az átkozott gubancokat, amelyektől nem tudsz megszabadulni és néha komolyan elgondolkodsz rajta, hogy egy olló vagy egy hajnyíró után nyúlsz és vagy tőből levágod azt a tincset vagy két centisre vágod a hajad? Seprűs és gubancos a hajad pedig ápolod és vigyázol rá?
Nézzük meg, mi okozhatja az extrém gubancokat a göndör/hullámos, de akár még az egyenes hajban is!

A formázás a göndör hajápolás azon része, ahol nagyon el lehet rontani vagy csodaszéppé lehet varázsolni egy frizurát.

A formázáshoz a megfelelő termékek használatán és azok felvitelén túl, a hajszárítás is hozzátartozik. Nézzünk pár tipikus hibát, amelyeket nem szabad elkövetni hajszárítás során, illetve pár követendő tanácsot, ha sikereket szeretnénk elérni.

A világjárvány kezdete óta a #curlyhairdontcare minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a világ összes pontján hosszú időre bezártak az elmúlt évek során hosszabb-rövidebb időre a fodrászatok, sok ezren kezdték el felfedezni göndör hajuk szépségét és mára már nők és férfiak egyaránt büszkén vállalják természetes fürtjeiket, és mi ezt imádjuk látni! Ezért logikus, hogy 2022-ben a göndör haj trendek is egyre nagyobb teret hódítanak.

 

De nézzük meg mi is kerül fókuszba ebben az évben:

1. 2020 kezdete óta töretlenül előtérben van és úgy tűnik marad is a fejbőr ápolása. A megfelelő samponok, mélytisztítók, detoxikálók, pre-poo (a fejbőr samponos mosás előtti olajjal történő előkészítése) és a különböző fejbőr ápoló kiegészítők használata az idei évben is nagy hangsúlyt kapnak. Éppen ezért mi is úgy döntöttünk, hogy kiegészítőink palettáját kibővítjük, így már nálunk is kapható a világon mindenhol nagy sikert arató fejbőr masszírozó kefe, melynek segítségével hajmosás közben, könnyedén fellazítható a fejbőrre lerakódott termék maradvány vagy a nem kívánt korpa. A fejbőr egészsége és védelme elengedhetetlen, mert a megfelelő vérellátottság biztosítja, hogy hajunk gyorsabban nőjjön és egészségesebb legyen.