Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

CGM tippek

2022 Göndör hajápolási trendek

K.A.
2022.02.26 16:38
2022 Göndör hajápolási trendek

A világjárvány kezdete óta a #curlyhairdontcare minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend. Mivel a világ összes pontján hosszú időre bezártak az elmúlt évek során hosszabb-rövidebb időre a fodrászatok, sok ezren kezdték el felfedezni göndör hajuk szépségét és mára már nők és férfiak egyaránt büszkén vállalják természetes fürtjeiket, és mi ezt imádjuk látni! Ezért logikus, hogy 2022-ben a göndör haj trendek is egyre nagyobb teret hódítanak.

 

De nézzük meg mi is kerül fókuszba ebben az évben:

1. 2020 kezdete óta töretlenül előtérben van és úgy tűnik marad is a fejbőr ápolása. A megfelelő samponok, mélytisztítók, detoxikálók, pre-poo (a fejbőr samponos mosás előtti olajjal történő előkészítése) és a különböző fejbőr ápoló kiegészítők használata az idei évben is nagy hangsúlyt kapnak. Éppen ezért mi is úgy döntöttünk, hogy kiegészítőink palettáját kibővítjük, így már nálunk is kapható a világon mindenhol nagy sikert arató fejbőr masszírozó kefe, melynek segítségével hajmosás közben, könnyedén fellazítható a fejbőrre lerakódott termék maradvány vagy a nem kívánt korpa. A fejbőr egészsége és védelme elengedhetetlen, mert a megfelelő vérellátottság biztosítja, hogy hajunk gyorsabban nőjjön és egészségesebb legyen.

2. A kevesebb több elv. Megszokhattuk már göndörként, hogy rengeteg hajápoló terméket használunk, mégis minden világmárka abba az irányba tolja el fejlesztéseit, hogy termékeiből a lehető legkisebb mennyiséget kelljen használni és komplexebb, több ápolószert tartalmazó terméket állítsanak elő. Nos, ezzel nálunk idén sem lesz gond, hiszen gondoljunk csak a Curly Secret termékekre, melyekből a gyártói ajánlás szerint maximum érme nagyságú mennyiség szükséges, főleg ha megfelelő mennyiségű vizet használunk hajformázásunk során. Ugyanez igaz a kiegészítőkre is. Nem kell rengeteg kefe, fésű, külön-külön mindenre. Egy kefe és egy fésű elegendő kell, hogy legyen a megfelelő hajformázáshoz.

3. Fenntarthatóság. Multinacionális cégek ezrei teszik le a voksukat a csomagolásmentes vagy újrahasznosítható csomagolású termékek mellett. Megerősödik a szilárd termékek piaca. Mára már nem csak samponszappan, hanem szilárd halmazállapotú sampon és balzsam is elérhető, nem is beszélve arról, hogy göndör hajápolásnak megfelelően CGM verzióban. Éppen ezért, mi is nagy szeretettel ajánljuk a Chey szilárd termékeket, melyek mindegyike környezetbarát, újrahasznosítható csomagolással rendelkezik sőt, minden termék vegán és állatkísérletmentes.

4. Kötéshelyreállítók. Mindenki tudja, akinek volt már "fodrász balesete", hogy az Olaplex egy csodaszer. Azonban az Olaplex mellett egyre több olyan kötéshelyreállító jelenik meg a piacon, melyek hatékonyságukban felveszik a versenyt a piacvezetővel. A mi kínálatunkban is megtalálható a Soivre Absolute Pro Kötéshelyreállító kezelés, melyről nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk már eddig is.

5. DIY hajvágás. A fodrászatok kényszerű zárvatartása miatt nagyon sokan megtanulták levágni és befesteni saját hajukat otthon. Úgy tűnik ez a trend még mindig felívelőben van és egyre többen képzik át magukat otthoni fodrásszá :) Nos, ebben nem tudunk állást foglalni, kétségtelen, hogy bátraké a szerencse, leglábbis a mondás szerint, de akinek nem olyan erős a kézügyessége, talán jobb ha továbbra is ellátogat egy göndör hajra speecializálódott fodrászhoz. Mivel a göndör haj ismét divat lett, a göndör fodrászok száma is egyre növekszik kis hazánkban...és mi ennek nagyon örülünk.

Ne felejtsétek, a trendek változnak, nem kell feltétlenül követőjévé válni egyiknek sem, de jó ha tudjuk milyen irányba változik a világ körülöttünk.

Mi továbbra is azt valljuk, hogy minden haj szép...a göndör haj pedig egy picit még szebb. :)