Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Bellissima Diffon Supreme

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.9 (7 vélemény)
(6)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Törökné Sánta Csilla
2023.11.23
Nagyon szeretem, könnyű kezelni, gyorsan szárít a "hideg" levegős fújással is.Én ezt használom egyes fokozaton, ami nem is hideg szerintem. :)
Nem olcsó, de gyorsá teszi a hajszárítást, szebbek a fürtjeim és nem zavar így már a heti kétszeri hajmosás sem.Belefér az időmbe.
A legjobb választás volt!!!!!
Bella-Nagy Orsolya
2023.10.28
Két hónap használat után azt tudom mondani, hogy alapvetően elégedett vagyok ezzel a hajszárítóval, de van két dolog, ami nem tetszik benne. Minden eddigi hajszárítómhoz képest borzasztóan hangos, de annyira, hogy már szó szerint bántja a fülemet (egyébként is picit érzékenyebb vagyok a zajokra mint az átlag), és füldugót kell használnom vele. Ez lenne a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy a legkisebb hőmérsékleten is nagyon melegnek érzem egy-két perc után, ezért a hideg levegő funkcióval szárítom, és úgy pont olyan langyos levegőt fúj, hogy szárít, de nem égeti a fejbőröm. Ezek mellett a pozitívumai, hogy nagyon könnyű, és iszonyú kényelmes fogni, hátul is könnyen lehet vele szárítani, jó hosszú a zsinórja is, és szerintem szép fürtöket csinál. Mindent összesítve azért 4 csillag, mert az eddig próbált hajszárítókból ez vált be a legjobban, de a zaj és a forróság miatt le kell vonjak belőle 1 csillagot.
Romhányi-Siska Tímea
2023.04.17
Nekem sokkal kényelmesebb ezzel szárítani a hajam, mint egy hagyományos formájú hajszárítóval. Gyorsan és szépen végzi a dolgát, tényleg jó nagy a tárcsája is. Igényes, szép dizájn. Teljesen elégedett vagyok vele, örömmel használom. Az egyetlen negatívuma talán csupán az, hogy tényleg kicsit hangos, mondjuk ez legyen a legkevesebb.
Koós Nikolett
2022.09.12
Bár sokat vártam rá, de azt kell, hogy mondjam maximálisan megérte! A dizájn egy csoda, a funkcióit nagyon szeretem. Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg minőségi ugrás az eddigiekhez képest! Különösen az tetszik, hogy argán olajosak a tüskék és , hogy ionos maga a hajszárító! Szerelem!
Kovács Enikő
2022.09.09
Ez az első diffúzoros hajszárítóm és azt kell mondanom, hogy imádom. A több hőfok és az intenzitás nagyon jó, de a kedvencem a hideg levegő. Annyira könnyű használni, egyrészt a súlya miatt, másrészt pedig, hogy kézre áll. A hosszú kábel nálam előny, és örülök, hogy nem kell a konektorhoz tapadnom. A derékig erő hajamat maximum 30 perc alatt szárítja meg teljesen. A régi hajszárítóm egy egyszerű hajszárító, tárcsával. Örökkévalóság volt vele a szárítás, másfél óránál sosem volt kevesebb és akkor sem száradt meg teljesen. Na de egy szónak is száz a vége. Imádom és a legjobb döntés volt, hogy megvettem.
Joanna Horváth
2022.06.23
Ez egy csoda! Rengeteg diffuzoros hajszárítót kipróbáltam addig, de nyomába se értek/ érnek ennek a hajszárítónak! 1-es fokon és 1-es sebességen szárítom a hajlamot, is gyönyörűen megmaradnak a loknik, gyorsan meg is szárította a hajamat. Mérete is tökéletes, jól illeszkedik a kezemben, könnyű, is nem melegszik meg. Nagyon megérte megvenni! Imádás
Gabriella Silimon
2022.06.13
Eddig is Diffon imádó voltam, ezután is az maradok! A DF-1 3000-es kerámiás típus után, azt tudom mondani, hogy minőségi ugrás ez az új hajszárító. Imádom, hogy van rajta hideg levegő gomb és több fokozatban állítható a hőmérséklet és a sebesség is. Nekem 1-es hőfokon és 1-es sebességen is kb 15-20 perc alatt teljesen megszárította a nagyon dús hajamat. Bár hangosabb mint az előző típus, a többi plusz funkciója bőven kárpótol cserébe. Részemről ezért jár az 5 csillag!
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza