Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
25 990 Ft - 64 990 Ft

Bellissima

2005-ben született meg a Bellissima Imetec: a szépség újfajta megtapasztalása.
Nagy teljesítményű termékek széles választékát fejlesztették ki, amelyek a leginnovatívabb technológiákkal büszkélkedhetnek. Minden nő igénye más és sokrétű. Éppen ezért a Bellissima célja, hogy egyedi dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel rendelkező termékeket gyártson,  amelyeket egy nemzetközi szemléletű és büszke olasz lélekkel rendelkező márka hozott létre. 

Te vagy a Bellissima! Mert a szépséged abban rejlik, hogy más és egyedi vagy. A hitelességedben és a kísérletező kedvedben. A személyiségedben, és abban, hogy megtalálod azokat a dolgokat, amelyekben jól érzed magad.


2termék 12

Itt az ideje, hogy megismerd a Bellissima prémium kategóriás termékét, melyet kifejezetten göndör hajra fejlesztettek ki, ha szeretnéd a hajszárítás végén a "vaooo" élményt megtapasztalni. Göndör vagy hullámos hajúként azzal küzdesz, hogy vizesen szépen tincsekbe formáltad a hajad, de a hajszárítás végére szétesik, szöszös, szétfújja a hajadat a szárítód és olyan érzésed van, hogy kár volt az egészet elkezdeni?

Hogy miben más mint bármelyik hagyományos diffúzoros hajszárító?

- nem fújja a levegőt, inkább csak melegíti a tincseket és úgy szárítja meg göndör hajat, hogy közben nem rontja el a formázásodat.

- kompakt és könnyű készülék, így akkor sem fárad el a karod, ha dús hajad van, amit hosszabb ideig kell szárítanod és attól sem kell tartanod, hogy a diffúzor leesik róla, hiszen az a készülék testével egybeépített. Bónusz, hogy ha utazol, akkor is sokkal kisebb helyet foglal el a bőröndödben, mint egy hagyományos szárító.

- széles és öblös diffúzor része lesz a kedvenced, mert nem kell amiatt aggódnod, hogy a tincsek kicsúsznak belőle, illetve nagyobb mennyiségű hajat is könnyen tudsz vele egyszerre szárítani.

- kerámia betétes készülék ami abban segít. hogy megvédje a hajad a hő okozta roncsolódástól és puha, fényes tincseket kapj a szárítás végére.

- 3 hőfokozat és egy hideg levegő gomb gondoskodik arról, hogy a te igényeidnek megfelelő hőmérsékleten száríthasd a hajad és kivételesen hosszú kábele arra is lehetőséget ad, hogy a néha nem túl jó konnektor- tükör távolságot leküzdhesd, hiszen göndör haj szárítás tükör nélkül csak a mesékben létezik. :)

Néhány technikai adat azoknak akiket ez is érdekel:
A korábbiakhoz képest megnövelt diffúzor méret
Szilikon végű szárító tüskék
2 állítható sebesség fokozat
3 állítható hőfok
Hideg levegő funkció
Memória funkció, mely tárolja az utolsó beállításokat
2,5 méter hosszú vezeték
770 W teljesítmény

A készülék számlája egyben a jótállási jegye ("garancia") is, melyet a megrendelésed leadása után emailben küldünk el részedre. A jelenlegi törvényi előírásoknak megfelelően a jótállás időtartama, tartós fogyasztási cikk esetén a bruttó eladási árhoz igazodva 1 év. (A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft - 100.000 Ft-ig).)

A készülék meghibásodása esetén, lépj velünk kapcsolatba és mi megoldjuk a problémát.

   

  Raktáron
  64 990 Ft

  Jól jönne egy hajszárító göndör hajra ami kicsi, könnyű, kompakt és halk? Most őszintén! Van olyan ami még ezeken kívül fontos egy göndör lánynak amikor hajat szárít?
  Van bizony! Az, hogy szépen egyben tartsa a megformázott tincseket és szöszmentesen szárítson. És ez a kis készülék ezt is tudja!
  Ha még nem használtál ilyen típusú hajszárítót, akkor a meglepetés erejével fog rád hatni, hogy mekkora különbség van egy hagyományos diffúzoros szárító és eközött.
  A készülék teste és a diffúzor egybeépített, ezért nem kell attól tartanod, hogy a diffúzor leesik. Annyira kicsi, hogy kényelmesen elfér a bőröndödben bárhová utazol. Könnyű (kevesebb mint 60 dkg), ezért biztosan nem emiatt fizetsz majd súlyfelárat ha repülővel utazol.

  Kerámia technológiával készült, ami védi a hajat a hő okozta roncsolódástól, hidratálja a hajat, így neked is fényes, puha hullámaid vagy fürtjeid lesznek a hajszárítás végére és nem kell aggódnod a széteső szöszös végeredmény miatt.

  A készülékben található perforált rács megakadályozza, hogy hajad a ventillátorba szoruljon. A diffúzorban lévő 12 hosszú fog segít, hogy a hajtöveket is könnyedén megszáríthasd.

  Két sebesség/hőmérséklet fokozat közül választhatod ki, hogy neked melyik megfelelőbb. A hőmérséklet gomb magasabbra állítása automatikusan állítja a sebességet is, így saját hajad igényeire szabhatod, hajhosszúságodtól függően, a hajszárításod. Az első fokozatot a rövid és közepes fürtökhöz ajánljuk, míg a második fokozatot a közepes és hosszú hajhoz.

  Mostantól a hajad megtartja majd természetes rugalmasságát szárítás közben és tincseid fényesek és selymesen puhák lesznek minden hajszárításkor!

   

  A készülék számlája egyben a jótállási jegye ("garancia") is, melyet a megrendelésed leadása után emailben küldünk el részedre. A jelenlegi törvényi előírásoknak megfelelően a jótállás időtartama, tartós fogyasztási cikk esetén a bruttó eladási árhoz igazodva 1 év. (A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft - 100.000 Ft-ig).)

  A készülék meghibásodása esetén, lépj velünk kapcsolatba és mi megoldjuk a problémát.

   

  Raktáron
  25 990 Ft