Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Gelebration Spray, 237 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Kiss Gabriella
2024.03.12
Frissítésre használom, imádom Nélküle nem utazom sehova, mindig velem van
Romhányi-Siska Tímea
2023.08.02
Frissítésre használtam párszor, és nagyon megszerettem. Könnyü az állaga, ha sokminden van már a hajamban a hajmosásból, akkor sem nehezíti el a hajam. Igazából mindig rácsodálkozom milyen könnyű, és mégis hogy összekapja a tincseim, és még tartós is. Valahogy nekem is apróbb tincsekbe rendezi a hajam, aminek pluszban örülök. Komolyan jobban sikerül ezzel a frissítés, mint maga a hajmosás eredménye.
Pető-Gönczi Anita
2023.03.03
Elsősorban frissítésre használom, gyönyörűen eltünteti a szöszöket. Hatalmas segítség nekem, mert száraz hajon is működik, csak a tenyerembe fújom, “beleimádkozom” a hajamba, megszárítom, kinyomkodom és 3 perc alatt kész a friss frizura. Biztosan újra vásárolom.
Ménesi Dalma
2022.12.27
Még csak kétszer használtam, de nagyon megszerettem. Vékonyszálú hajam van, nem húzza le, és nagyon szépen tincsesít. Azt vettem észre, hogy ha ezt használom, kisebb, vékonyabb fürtökre válik szét a hajam. Frissítésre is szuper, a tenyermbe fújok, aztán "beleimádkozom" a hajamba, majd felnyomkodom. Eltűnnek a szöszök azonnal! Egyszóval bátran ajánlom!
Gabriella Silimon
2022.09.16
Nagyon bevált frissítésre :) A tenyerembe fújom, imádkozó mozdulattal lesimítom a szöszt, majd visszanyomom és szárítom. Száraz és nedves hajon is nagyon jól működik! Magas porozitású a hajam, én proteines termékekkel kombinálom. Tuti újraveszem, mert nagyon bejött!
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza