Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Szűrés

Termékek egyenes hajra

Csak azért, mert olyan természetesen egyenes a hajad, mint amilyenre más nők vágynak, nem jelenti azt, hogy a hajápolás egy sétagalopp. Valójában a hajad még egy kicsit több napi karbantartást is igényelhet, mivel az egyenes haj érzékenyebb a zsírosodásra, szennyeződésre és a nedvességre.

Mivel hajad és fejbőröd zsírosabb lehet, szükséged lehet szárazsamponra a hajmosások között vagy edzés után egy kis hajtőfrissítésre, hogy csökkentsd az izzadtság, a szennyeződések és a termékek felhalmozódásának mértékét. Ha finom, vékonyszálú hajad van, akkor jól jöhet egy volumenfokozó.

Míg a göndör hajú nőknek jól jöhet az extra hidratálás, addig egyes egyenes hajú nők könnyen túlzásba eshetnek a kondicionáló alkalmazásával. Ez különösen igaz, ha finom vagy vékonyszálú a hajad, és különösen óvatosnak kell lenned a kondicionálók alkalmazásával. Soha ne használj kondicionálót közvetlenül a hajtövekre vagy a fejbőrre - hacsak nem akarod, hogy zsíros hatású eredményt kapj a hajmosás végén. 

Bár a göndör hajú lányoknak is meg kell vívniuk a szösz elleni csatát, egyenes hajú nőként ismerős probléma lehet számodra is - különösen, ha párás a levegő. Simítsd át a száraz hajadat egy könnyű olajjal vagy szérummal és ints búcsút a szálló hajszálaknak. Ha a hajad nagyon gyorsan kiszárad hajmosás után, használj egy leave-in kondicionálót a hajad végeire, hogy napokig megtartsa hajad puhaságát és hidratáltságát.