Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti kosárérték esetén*.
Ausztriába, Romániába és Szlovákiába is szállítunk.
(*meghatározott szállítási módok választása esetén)

Kérdésed van? Írj nekünk: info@curlmission.hu

vagy hívj minket: +36205972855

Szűrés

Minden termék

Összegyűjtöttük mindazokat a termékeket amelyek függetlenül attól, hogy a hajad egyenes, hullámos vagy göndör, segíteni fognak, hogy büszke tulajdonosa légy ápolt és egészséges hajkoronádnak.
Minden termék kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy vannak egyéni igényeid a fejbőröd, hajad típusa és textúrája szerint. Találsz terméket egészen vékony szálú, egyenes hajra ugyanúgy mint gyűrűs göndör, vastag szálú hajra és ezek minden kombinációját. Festett, szőkített, melírozott vagy teljesen natúr haj esetén is megtalálod a számodra megfelelőt, de arra is gondoltunk, hogy ha átmenetileg egy rosszabb formáját mutatja a hajad, például hullik, korpás vagy zsíros a fejbőröd, ezekhez a problémákhoz is megtaláld a megoldást kínálatunkat böngészve.
Ugye tudod, hogy a göndör és az egyenes haj főkét abban térnek el egymástól, hogy a göndör haj sokkal szárazabb, így nagyobb az igénye a hidratáló összetevőkre? Így, ha a te hajad egyenes, ne tarts tőle, hogy egy sampon vagy egy kondicionáló nem fog megfelelni a hajadra, az csak a formázó termékek esetében fontos szempont. Válassz terméket hajvastagságodnak és hajad porozitásának megfelelően.
Göndör hajúként csak CGM (Curly Girl Method = Göndör Lány Módszer) termékeket használnál, vagyis se szulfát, se szilikon, se parabén, se szárító alkohol ne legyen a termékben? Nos, a legjobb helyen jársz! Keresd a curlmission logóval ellátott fotókat. Ha a logónkat látod a kép jobb vagy bal felső sarkában, biztos lehetsz benne, hogy a termék megfelel a CGM szigorú követelményeinek.